Jesus zei:
Wat u in mijn naam biddend vraagt, zal Ik doen. Want daardoor zal blijken hoe groot en machtig de Vader in Mij is. Als u Mij iets vraagt in mijn naam, zal Ik het doen.

Joh. 14, 13 + 14

Met Pinksteren 2009 zijn in de Koningskerk twee nieuwe gebedsgroepen gestart en in 2011 is ook in Flevoland een gebedsgroep begonnen. Wij zijn dankbaar dat wij in dienst mogen staan van onze Heer en dat wij met elkaar en voor elkaar kunnen bidden.

Kom en bid met ons mee, want dit is een belangrijke zaak voor de gemeente van Jezus Christus, voor de EBG, dus voor u, voor ons allemaal.

  • Gebedsgroep Gemeente – zondagmorgen om 9:00 uur
  • Gebedsgroep Familie – woensdagavond vanaf 19:30 tot 21:30 uur
  • Gebedsgroep Flevo

Handen in aanbidding

Gebedsgroep Gemeente

De gebedsgroep gemeente komt iedere zondagmorgen voor de dienst bij elkaar. Samen loven, prijzen en aanbidden wij de Heer, danken Hem voor wat Hij tot nu toe in ons gemeente heeft gedaan en dragen de hele gemeente aan Hem op. We bidden voor de dominees, de oudstenraad, alle groepen en kringen, het jeugdwerk en de financiёn. Kortom alles, wat met onze kerk te maken heeft.

Gebedsgroep Familie

Op de woensdagavonden komen wij bij elkaar om te bidden en te danken voor onze gemeenteleden en hun familie. Zonder God redden wij het niet. Daarom bidden wij de Heer om kracht, om leiding, om steun bij verdriet, pijn en ziekte. Maar, we bidden ook om God onze dankbaarheidte tonen voor Zijn goedheid. Gewoon omdat wij blij zijn, dat wij iets te vieren hebben in ons leven.

Persoonlijk gebed

Het gebed vermag veel, dat mogen we geloven als Christenen. Zo kunt u elke zondag na de kerkdienst voor u laten bidden. Bij het doopvont voor in de kerk staan de medewerkers van het gebedsteam. Weet dat uw gebedsintenties vertrouwelijk zijn.

Gebedsformulier

Gebed vindt voornamelijk plaats op aanvraag. Meestal door middel van een gebedsformulier die de aanvrager(ster) invult. In de kerk staat een witte box waar de gebedsverzoeken in gedaan kunnen worden.

 

Wij weten dat Hij naar ons luistert als wij Hem iets vragen wat met Zijn wil overeenstemt. En als wij weten dat Hij naar ons luistert, mogen wij er ook zeker van zijn dat Hij ons geeft wat wij Hem vragen.

Joh. 5, 14 + 15