Kerkdiensten zonder publiek in de komende periode

sterDe Minister-President heeft op zaterdag 18 december 2021 wederom verscherpte maatregelen aangekondigd. Het komt erop neer dat Nederland op slot gaat. Deze gaat door tot 14 januari 2022. In verband met de zorgwekkende ontwikkelingen in de afgelopen tijd, hebben wij besloten om alle kerkdiensten in de komende tijd alleen als livestream uit te zenden zonder publiek (gemeenteleden) in de kerkzaal. Op die manier willen wij u juist in deze tijd met de kerstboodschap bemoedigen.

Het is heel erg moeilijk voor ons om zo een besluit te nemen. Maar wij willen in deze situatie solidair met de hele maatschappij ons deel bijdragen om elk verdere escalatie van de situatie te voorkomen. Wij hopen op uw begrip.

De livestream kerkdiensten vanuit de Koningskerk in de komende periode:

  • 31 december 18:00 uur Oudjaarsdienst
  • 2 januari 2022 10:30 uur Preekdienst

De kerkzaal zal wel open zijn voor uitvaarten en huwelijk kerkdiensten.

De kerkdiensten Lichtboog in de komende periode zijn vervallen.

Wij bidden God voortdurend wijsheid en kracht om verder te gaan in deze voor ons allen een moeilijke tijd.

Namens de Oudstenraad EBGA-Stad en Flevoland

Online kerkdiensten

De kerkdiensten in de Koningskerk worden tevens online uitgezonden. Als u niet naar de kerk kan komen, kunt u deze op zondag om 10.30 uur via onze youtube kanaal live volgen of daarna op deze website terugzien.

De Koningskerk

Op deze pagina staan de data en de tijden van de kerkdiensten van de EBG-Amsterdam-Stad en Flevoland voor de komende drie maanden. De adresgegevens van de kerken staan op de adressenpagina.

Geen evenementen

De Lichtboog

Hieronder staan de data en de tijden van de kerkdiensten van de EBG-Flevoland, die altijd op de 1e, 3e en de 4e zondag van iedere maand in het kerkcentrum De Lichtboog worden gehouden. De adresgegevens van het kerkcentrum De Lichtboog staan op de adressenpagina.

Geen evenementen

Buurtcentrum De Waterbever

Hieronder staan de data en de tijden van de kerkdiensten van de EBG-Flevoland, die altijd op de tweede zondag van iedere maand in het buurtcentrum De Waterbever te Lelystad worden gehouden. De adresgegevens van het Buurtcentrum de Waterbever staan op de adressenpagina.

Geen evenementen