De witte kerkzaalOp de begane grond in het kerkcentrum, bevinden zich naast de grote kerkzaal ook nog 2 ruime zalen die voor verschillende activiteiten kunnen worden gebruikt. De zalen zijn goed toegankelijk voor rolstoelbezitters. Een invalidetoilet is aanwezig. De tuinzaal kan vanwege de vele voorzieningen (o.a. keuken met buffet) gebruikt worden voor verjaardagsfeesten en recepties. Deze ruimte is ook uitermate geschikt als oefenruimte voor grote koren.

Locatie Omschrijving Opp.
Kerkzaal

Preekstoel met tafel in kerkzaalGeschikt voor bruiloften en uitvaartdiensten
maximaal 650 personen
meer info.....

150 m2
Kastanjezaal

Gang naar kastanjezaal en kerkzaalGeschikt voor kooroefeningen en workshops
maximaal 50 personen
meer info......

50 m2
Tuinzaal

rolstoel toegangelijkheid tuinzaalGeschikt voor recepties en verjaardagen
maximaal 150 personen
meer info......

144 m2

Zaalreservering en huurtarieven

Voor zaalreserveringen en informatie over de huurtarieven kunt u contact opnemen met het kerkkantoor.

Boekingen

Huuraanvragen en reserveringen dienen zo vroeg mogelijk - ten minste drie weken vóór de feitelijke huurdatum - bij het kerkkantoor van de Koningskerk te worden ingediend. Het kerkkantoor beantwoordt de aanvraag over het algemeen binnen een week na indiening. In geval van uitvaarten gebeurt dat binnen 24 uur. zie ook de informatie aanvraag uitvaartdienst.

Huurvoorwaarden

Verhuur vindt plaats op voorwaarden en volgens de regels waarmee de huurder zich schriftelijk akkoord verklaart. De Oudstenraad van de EBGA en Flevoland kan te allen tijd een aanvraag weigeren. De ruimten kunnen van maandag tot met zaterdag vanaf 9:30 uur en uiterlijk tot 22:00 uur worden gehuurd. Zondagen zijn geen reguliere verhuurdagen, maar de mogelijkheid is wel aanwezig. Neem hiervoor contact op met het kerkkantoor.