Trap naar SouterrainIn de souterrain van het kerkcentrum bevinden zich 3 zalen die geschikt zijn voor bijeenkomsten, vergaderingen of eventueel oefenruimte voor kleine koren.

De soos is met haar barvoorziening behalve voor bijeenkomsten ook uitermate geschikt voor het vieren van een gezellige verjaardag.

 

Locatie Omschrijving Opp.
Zaal 1

Trap naar zalen in souterrainZeer geschikt voor o.a. vergaderingen.
maximaal 20 personen
meer info.....

30 m2
Zaal 2

Ingangdeuren zaal 1 en 2Geschikt voor o.a. cursussen.
maximaal 20 personen
meer info......

30 m2
Soos

Barvoorziening in de soosMet barvoorziening geschikt voor o.a. verjaardagen.
maximaal 50 personen
meer info......

30 m2

Zaalreservering en huurtarieven

Voor zaalreserveringen en informatie over de huurtarieven kunt u contact opnemen met het kerkkantoor.

Boekingen

Huuraanvragen en reserveringen dienen zo vroeg mogelijk - ten minste drie weken vóór de feitelijke huurdatum - bij het kerkkantoor van de Koningskerk te worden ingediend. Het kerkkantoor beantwoordt de aanvraag over het algemeen binnen een week na indiening. In geval van uitvaarten gebeurt dat binnen 24 uur. zie ook de informatie aanvraag uitvaartdienst.

Huurvoorwaarden

Verhuur vindt plaats op voorwaarden en volgens de regels waarmee de huurder zich schriftelijk akkoord verklaart. De Oudstenraad van de EBGA en Flevoland kan te allen tijd een aanvraag weigeren. De ruimten kunnen van maandag tot met zaterdag vanaf 9:30 uur en uiterlijk tot 22:00 uur worden gehuurd. Zondagen zijn geen reguliere verhuurdagen, maar de mogelijkheid is wel aanwezig. Neem hiervoor contact op met het kerkkantoor.