Dominee M. Theile

Afbeelding ds TheileIk ben afkomstig uit Basel (Zwitserland) en mijn echtgenote uit Herrnhut (toen nog in de DDR). Mijn vader was als EBG-predikant belast met het secretariaat van de Hernhutter zending in Zwitserland. Ik ben met mijn dienst in de Broedergemeente in 1981 in de EBG Den Haag begonnen, eerst als vicaris en dan nog kort als geordend predikant tot 1984. Daarna was ik acht jaar in Zürich (Zwitserland) en ruim 15 jaar in het Provinciaal Bestuur in Herrnhut. Voor mij is de beroeping naar Amsterdam-stad en Flevoland dus ook een terugkeer in het oude werkveld van de Nederlands-Surinaamse Broedergemeente. Voor mijn geloof staat hoe langer hoe meer de ontmoeting met Gods woord centraal. Daarom ben ik blij om regelmatig te kunnen prediken en Gods woord te kunnen doorgeven. Ik wil proberen om dat op een zo praktisch mogelijke manier te doen, zodat de oude bijbelse teksten en verhalen een hulp voor het leven als christen in onze tijd kunnen zijn.

Contact

Ik ben op alle dagen aanspreekbaar met uitzondering van maandag. Telefonisch via onze algemene telefoonnummer  020-69 42 888 en via de email: .

Dominee T. Buchholz

tobiasbuchholzHet Povinciaal Bestuur heeft br. Tobias Buchholz als nieuwe predikant voor onze gemeente beroepen. Hij vervangt Ds. Rhoinde Mijnals-Doth, die per 1 mei 2019 naar EBG-Utrecht is vertrokken. Hij heeft zijn werkzaamheden bij EBGA-stad en Flevoland per 1 september 2019 aangevangen. Br. Buchholz is afgestudeerd theoloog en was tot de zomer van 2018 vicaris in Amsterdam-Zuidoost en is dus al goed met de Surinaamse EBG-tradities bekend.

Contact

Ik ben op alle dagen aanspreekbaar met uitzondering van donderdag. Telefonisch via onze algemene telefoonnummer  020-69 42 888 en via de email: .