De Koningskerk

De witte kerkzaal De EBGA-Stad en Flevoland is een overwegend migranten gemeente, die midden in de Amsterdamse samenleving staat. Wij zijn een protestantse gemeente in de traditie van de Hernhutters, die van oorsprong uit Tsjechië afkomstig zijn. Kenmerkend voor de E.B.G.A.-Stad en Flevoland is dat wij een geheel eigen stijl ontwikkeld hebben ten aanzien van geestelijk leven, sociale zorg, educatie en ontspanning. Naast diepzinnige, bemoedigende kerkdiensten is er ruimte voor persoonlijke ontmoetingen in een ongedwongen sfeer. Wie behoefte heeft aan ontmoetingen binnen een geloofswereld van de ANITRI (Hernhutter) wordt van harte uitgenodigd om onze kerkdiensten bij te wonen. Elke zondag is er een kerkdienst die aanvangt om 10.30 uur.

Na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie of thee. Voor een overzicht van de kerkdiensten in de komende drie maanden kunt u terecht op de pagina met de kerkdienstrooster. Het gehele gebouw is rolstoel-toegankelijk en er is een speciaal toilet voor gehandicapten.

De Lichtboog

afbeelding kerkcentrum De lichtboog

De kerkdiensten zijn op de 1e , 3e en 4e zondag van iedere maand en beginnen om 14.00 uur. De diensten van EBG-Flevoland worden gehouden in het Oecumenische kerkcentrum “De Lichtboog”.

Het adres is: Klokkenluiderstraat 10, 3515 EJ te Almere (tel.036-533.56.82). De kerk staat in het centrum van Almere en is op loop afstand vanaf het centraal station te bereiken. Tijdens de diensten bestaat de mogelijkheid voor de jeugd tot het bezoeken van de zondagschool en tienerclub. Voor de allerkleinsten is opvang geregeld.

Stichting Buurtcentrum De Bever

Op de tweede zondag van iedere maand wordt een dienst gehouden in het Buurtcentrum De Bever, Voorstraat 313, 8226 KB Lelystad, aanvang 14.00 uur. Zie ook de kerkdienstrooster