Het is weer tijd voor ons zendingsfeest. Door de beperkingen van de afgelopen twee jaar zijn er creatieve en nieuwe vormen van vieren ontstaan. De actuele zendingsfeestmaand is van 21 augustus tot en met 17 september 2022. De verbondenheid met het zendingswerk vanuit alle EBG-gemeenten en werkgroepen in Nederland zal worden uitgedragen.

Het thema spreekt voor zich : 'Zending: delen in ontmoeting en geloof’.

Ontmoetingsdag EBG Nederland

Op 17 september gaan we weer op traditionele wijze de zendingsmaand afsluiten met een groot festijn op het Zusterplein in Zeist. Velen hebben naar deze bijzondere Anitri brasa dei, onze grootste EBGN ontmoetingsdag, uitgekeken. Er wordt een mooi programma aangeboden. De openingskerkdienst en de afsluiting met een typisch Broedergemeente liefdemaal mag u zeker niet missen. Gerechten uit de gevarieerde en smakelijke Surinaamse keuken zullen in diverse stands te verkrijgen zijn. Het wordt volop genieten van de hapjes, drankjes, workshops, wandelingen op de pleinen en diverse gesprekken erbij.

Zendingsfeest1zendingsfeest3Zendingsfeest2

Zendingsdoel 2022

Kom elkaar ontmoeten en samen fundraisen ten bate van het zendingsdoel van 2022. Een bijdrage voor de opleiding van Grace students in Tanzania en voor verbetering van de accommodatie waarin ze verblijven. Het zendingsfeest wordt compleet omdat we samen met een brede lach meewerken aan de groeiende opbouw van het zendingswerk.

De busreis

Vanuit de Koningskerk is het mogelijk om met de busreis onder leiding van de Activiteiten Commissie Koningskerk ( ACK ) het zendingsfeest bij te wonen. Het vertrek is om 8.30 uur vanaf de Koningskerk. Om 17.00 uur vangt de terugreis vanuit Zeist . Zusterplein aan. Tegen betaling van 15 euro per persoon wordt u veilig en comfortabel heen en terug vervoerd door een betrouwbaar busbedrijf.

Plaatsreservering

Reserveer snel want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar: op is op. Voor een plek in de bus kunt u rechtstreeks contact opnemen met zuster Gerda Codrington, mobiel 06 815 66 836 of via het kerkkantoor: 020 694 28 88 ( ma-wo & vrij van 10.00 -13.00 uur)

Betaling

De betaling van uw kaart mag via internetbankieren onder vermelding van: “Busreis zendingsfeest 2022” op bankrekeningnummer NL15 INGB 0004641685 t.n.v. Evangelische Broedergemeente Amsterdam-Stad. Met uw transactiebewijs mag u uw buskaart afhalen. U mag ook contant betalen. Gaarne met gepast geld betalen.