ebgmoestuinkoningskerk

Wat zijn wij blij en tevreden met dit project. Het enthousiasme is alleen nog meer toegenomen. Met een dankbaar hart delen wij onderstaande informatie met jullie. Zelf raak ik geinspireerd door dat wat God mij meegeeft door de natuur. De liefde, de zorg die in de moestuin, waardoor de planten vrucht dragen. Dankbaar dat er gemeente leden zijn die de moestuin volgen. Gesprekken die om en bij de moestuin worden gevoerd.

Op zondag 7 augustus was er een verkoop van groenten, dat €27,00 heeft opgebracht. Dit bedrag is ten bate van het Jeugdwerk. Wij nodigen u uit zich aan te melden om op uw manier ook een bijdrage te leveren.

ebgamoestuin5webebgmoestuin6webebgmoestuin7webebgmoestuin8web

Er is vakantie en het gezin van de dominee en beheerders zorgen goed voor de moestuin. Onze dank aan hen.

Voor vragen kunt u zich richten tot zuster M. Sniphout.

Start van de EBG Moestuinproject

Op Zondag 29 mei 2022 ging het EBG Moestuinproject voor kinderen van de zondagsschool/tienergroep van start. Dat betekent voor hun een paar uur ontspannen na de zondagsschooldienst.


Wat doen ze?

Planten en je plantjes verzorgen. Dit is mogelijk voor hen een nieuwe reden om naar de kerk te komen. Dit is een makkelijke moestuin in voorbestemde bakken en grasvrij dus. Het wordt ze voorgedaan, zo leren ze hoe je dat doet en hoe het groeit. Verder moeten ze de plantjes zelf verzorgen. Het is alleen maar leuk en geeft wel resultaat. En zelf geoogste groente wil je wel proeven en daar kun je blij van worden.

ebgmoestuin1Koningskerkebgmoestuin2Koningskerkebgmoestuin3webebgmoestuin4web

Waar wij helemaal niet bij stil staan is dan ook:

  • je wordt enthousiast
  • je gaat meer buiten spelen
  • je krijgt zelfvertrouwen
  • je kunt je beter concentreren
  • je krijgt oog voor de natuur
  • je wordt milieubewuster